سئو چه قدر زمان میبرد تا نتیجه بنشیند؟ لازم است پیش از سئو بدانیم.
اگر صاحب کسب و کاری هستید که به تازگی تصمیم گرفته است سراغ بازاریابی آنلاین برود، احتمالا سوالاتی در ذهتان شکل گرفته است که آیا این روش ارزش سرمایه گذاری دارد، یا چقدر زمان طول میکشد تا شما به درآمدزایی از این طریق برسید.
اگر هم بارها با آژانسهای دیجیتال مارکتینگ مختلف کار کردهاید اما به نتیجه دلخواه نرسیدهاید، ممکن سوالتان این باشد که آیا این مسیر درستی است، یا چه طور میتوانم به آژانس جدیدی اعتماد کنم. آیا تفاوتی بین آژانسهای دیجیتال مارکتینگ وجود دارد؟
ما اینجا هستیم تا به پرسشهای شما به عنوان صاحب کسب و کاری که نگرانیهایی دارد پاسخ شفاف دهیم.
چه قدر زمان احتیاج است تا سئو به نتیجه برسد؟
پرسش اصلی و اول همه صاحبان کسب و کارها این است که چقدر طول میکشد تا سئو سایت به ثمر بنشیند؟ گوگل به تمام وبسایتها به یک اندازه میدان میدهد که خودی نشان دهند اما سوگلی نتایج گوگل (نتایج صفحه اول به خصوص رتبه یک گوگل) چه طور شده است که از بقیه متمایز تر شده است؟ دلیل اینکه رقیب شما در رتبه یک گوگل حضور دارد و به اصطلاح سوگلی گوگل شده است، این است که اصول سئو به خصوص سئو on-page را در سایت خود به درستی پیاده سازی کرده است. پرسش شما این است که چقدر طول میکشد صفحه و کلمه کلیدی مدنظر شما رتبه بگیرند. در ادامه سوال را اندکی اصلاح خواهیم کرد و پاسخ دقیق را به شما ارائه خواهیم داد.
1. چه زمانی وارد نتایج گوگل یا اصطلاحا SERP میشوم؟
پرسش اول شما باید در واقع این باشد که چه زمانی وارد نتایج گوگل یا اصطلاح SERP میشوم؟ از زمانیکه پروژه شما وارد شرکت ما میشود یک کارشناس سئو به طور مشخص روی وبسایت کسب و کار شما متمرکز میشود. یک بازه زمانی مشخصی نیاز است تا استراتژی محتوایی خاص وبسایت شما چیده شود. سپس وارد مرحله تولید و انتشار محتوا خواهیم شد. حجم و سرعت محتوا بسته به نوع کسب و کار شما و رقابت حاکم بر با آن دارد. کارشناس سئو در این مسیر تنها نیست بلکه با همکاری یک استراتژیست سئو زیر نظر یک مدیر سئو مشغول کار روی پروژه شماست و به صورت پیوسته با تیم تولید محتوا و تیم فنی در حال اجرای هماهنگی های لازم است. از آنجایی که «محتوا پادشاه است» با ارجاع به اصول سئو نمیتوانیم محتوای بی کیفیت تولید کنیم. تولید محتوای با کیفیت در حجم زیاد نیازمند زمان و دانش است. از طرفی دیگر حتی اگر در نظر بگیریم تمام محتوایی که لازم داریم آماده است، نمیتوانیم در یک شب منتشر کنیم. انتشار محتوا نیازمند تلاش، صبر، و پیوستگی است. زمانیکه محتواها به ثمر بنشینند (یعنی نیاز کاربران به درستی شناسایی شده و محتوای ما پاسخی به نیاز آنها بوده است)، و هویت سازی رخ دهد، تکنیکهای متخصص سئو به نتیجه مینشیند و شما وارد نتیج گوگل میشوید. شما نهایتا تا بازه دو ماهه وارد SERP خواهید شد.
2. چقدر طول میکشد کلمات کلیدی من رتبه یک گوگل شوند؟
حالا میتوانیم به پرسش اصلی شما که چقدر زمان میبرد وارد رنک 1 تا 3 گوگل شویم پاسخ دهیم. چقدر طول میکشد کلمات کلیدی من رتبه یک گوگل شوند؟
از هرچه بگذریم صدای سخن دوست خوشتر است. کی رتبه یک میشوم؟ مجموعهای از شاخصهها وجود دارند که وجود همگی آنها دست به دست هم میدهند تا شما را به رنک یک نزدیک و نزدیکتر کنند. محتوا که پادشاه است، یکی از این مولفههاست. اگر رقابت سنگین در حوزه کسب و کار شما وجود ندارد، بنابراین جای نگرانی نیست و شما تا بازه زمانی 3 الی 5 ماه پس از استارت سئو میتوانید در صدر رتبههای نتایج گوگل قرار بگیرید. اما اگر رقبای شما رقیبان بسیار قدری هستند احتمالا به هزینه و زمان بیشتری نیاز است تا به نتیجه دلخواه برسید. البته ما راه حل هایی در طول مسیر به شما پیشنهاد خواهیم داد که طی فرایند سئو هم بتوانید به سودآوری مالی برسید.
آیا تعداد کلمات کلیدی تاثیری در سرعت سئو سایتم دارند؟
مادامی که شما برای هر کلمه کلیدی بودجه خاصی در نظر گرفته باشید، خیر تعداد کلمات کلیدی منافاتی با روند نتیجه گیری ندارد. اما اگر قصد مدیریت و محدود کردن بودجه تان را دارید، ابتدا باید اولویت خود را انتخاب کنید که کدام دسته از کلمات کلیدی ارزش آفرینی و سودآوری بیشتری برایتان دارد. البته میتوانیم ابتدا به سراغ گروهی از کلمات کلیدی برویم که راحت تر از گروههای دیگر هستند و امکان رتبه گرفتن از این کلمات راحت تر به نظر میرسد.
اگر روی وبسایت من قبلا سئو کار شده باشد، بنابراین زودتر به نتیجه دلخواهم میرسم؟
این سوال یک پرسش کاملا منطقی به نظر میرسد. شما ماهها یا سالها روی وبسایت خود سرمایه گذاری کردهاید. اکنون حق دارید که این فکر را بکنید که نسبت به دیگرانی که دیرتر اقدام کردهاند، ارجحیت دارید. ممکن است واقعیت هم همین باشد. ممکن است پیش از این مولفههای سئو به خوبی روی سایت شما پیاده سازی شده باشند و شما را به نتیجه گیری نزدیک کرده باشند. بله در این صورت شما زودتر از بازه زمانی 5 ماهه به نتیجه خواهید رسید. اما، تجربه ثابت کرده است که سئو سایتهایی که قبلا تجربه سئو داشتهاند به مراتب سخت تر است. چرا؟ یکی از دلایل میتواند این باشد که گوگل مدام در حال آپدیت دادن است و سایت شما یک وقفه سئویی تجربه کرده است و با آپدیتهای جدید همگام نیست. دلیل دیگر هم میتواند این باشد که قواعد سئو به درستی در وبسایت رعایت نشدهاند. این که طراحی و توسعه سایت در چارچوب اصول سئو نبودهاند هم میتواند دلیلی دیگر باشد. حتی ممکن است وب سایت شما مشمول جریمه گوگل شده باشد.
در هر صورت کارشناسان ما ابتدا دلایل را ریشه یابی میکنند، سپس به رفع نواقص وبسایت میپردازند. هر چقدر این نواقص بیشتر باشند مسلما کارشناسان ما زمان بیشتری روی بررسی و اصلاح آن سپری خواهند کرد.
چرا برای برخی از کسب و کارها سئو جواب نیست؟
کمتر کسب و کاری پیدا میشود که سئو روی آن جواب ندهد، مگر به دو دلیل. دلیل اول این است که شما بودجه کافی برای بازه زمانی 6 ماهه اول خود در نظر نگرفتهاید. اگر احساس میکنید کسب و کارتان کشش این را ندارد که تا 6 ماه آینده پاسخگوی هزینههای سئو خود باشد، بنابراین یا اقدام به اجرای سئو نکنید و یا بسیار مدیریت شده اقدام کنید. چرا که ممکن است در بازه 6 ماهه اول هیچ سودی شامل حالتان نشود و به دلیل کمبود بودجه مجبور شوید پروژه را کنار بگذارید که خود باعث شکست پروژه میشود. البته کارشناسان ما در این زمینه به صورت حضوری، تلفنی، یا آنلاین به صورت کاملا رایگان میتوانند شما را راهنمایی کنند تا بهترین گزینه را برای کسب و کارتان انتخاب کنید. همیشه گزینههای زیادی روی میز است که نباید از آنها غافل شد.
اگر کسب و کار شما جز آن دسته از کسب و کارهایی است که رقبای بسیار قدر و قدیمی مانند دیجی کالا، ترب، باسلام دارند، هیچگاه اجازه پیدا نمیکنید که به رتبه یک دست یابید، و شما را به نقطه کور گوگل سوق میدهند. حداقل رسیدن به رتبه یک گوگل بسیار دشوارتر از چیزی خواهد بود که فکرش را میکنید. ممکن است سئو آن چه را که شما میخواهید، نتواند برایتان به ارمغان بیاورد. بنابراین باید به سبک دیگری از تبلیغات آنلاین رو آورید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
1 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید
1 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید5 ماه پیش