
نکات مهم ریدیزاین یا طراحی مجدد سایت بدون افت رتبه در گوگل
بسیاری از وبسایتهایی که طراحی مجدد میشوند، نه تنها بهبودی در سئوی خود نمیبینند، بلکه رتبههای قبلی خود را نیز، از دست میدهند و تیمهای سئو را با، چالش بازیابی ترافیک از دست رفته، مواجه میکنند. این امر میتواند به شدت بر دیدهشدن برند، جذب مشتریان بالقوه و در نهایت فروش، تأثیر بگذارد.
طراحی مجدد سایت خود را با خیال راحت به آژانس دیجیتال مارکتینگ سایان بسپارید
برای بازگرداندن ترافیک به سطح قبلی، باید زمان و انرژی زیادی صرف کرد. خوشبختانه، منابع زیادی از جمله مقالات، کتابها و چارچوبهای برنامهریزی وبسایت. برای کمک به موفقیت در سئو و حفظ ترافیک در حین بازطراحی، وجود دارد. در حالی که منابع زیادی برای طراحی وب و سئو وجود دارد، اما هیچ کدام به صورت یکپارچه به چگونگی حفظ سئو، در طول فرایند طراحی وب نمیپردازند.
برنامهریزی برای ریدیزاین وبسایت و موفقیت در سئو
برای حفظ و بهبود رتبهبندی سایت جدیدتان، داشتن یک برنامه سئوی دقیق و روشن، بسیار مهم است. بهترین کار این است که قبل از شروع طراحی مجدد سایت، این برنامه را آماده کنید. بدترین حالت این است که در حین طراحی، با مشکلات و تغییرات غیرمنتظرهای مواجه شوید که اجرای برنامه سئو را، با مشکل مواجه کند.
یک برنامهی دقیق که با مشارکت همه افراد مرتبط، تهیه شده باشد، به عنوان یک نقشه راه عمل میکند و از بروز تغییرات غیرمنتظره در طول پروژه، جلوگیری میکند. در صورت بروز هرگونه تغییر، این برنامه به عنوان سند پشتیبان ما خواهد بود. یکی از بزرگترین چالشهایی که در کار با آن روبرو میشویم، این است که بسیاری از سایتها، بدون در نظر گرفتن سئو، طراحی میشوند و در نتیجه فرصتهای زیادی را برای کسب ترافیک ارگانیک، از دست میدهند.
به دلیل نادیده گرفتن سئو، مجبور میشویم ماهها زمان و هزینه زیادی صرف کنیم تا ترافیک از دست رفته را جبران کنیم و سایت را بهینه کنیم. این تجربه به ما نشان میدهد که چقدر مهم است از همان ابتدا به خدمات سئو توجه کنیم. حفظ ترافیک سئو و ایجاد بستر برای بهبود آن، کاری نیست که بتوان به طور اتفاقی به آن رسید.
روشی که در اینجا ارائه شده است، ترکیبی از یک رویکرد استاندارد برای برنامهریزی وبسایت است که با انجام درست آن، زمان، هزینه و دردسر زیادی را کاهش میدهد و همچنین شامل کارهایی است که برای حفظ ترافیک سئو و ایجاد یک پایگاه قوی برای توسعه بیشتر سئو، مورد نیاز است.
نتیجهی نهایی این کار، سندی خواهد بود که میتواند به عنوان پایه و اساس طرح وبسایت یا بخشی از آن استفاده شود. اگر طرح سئو و طرح وبسایت به صورت جداگانه تهیه شده باشند، حتماً قبل از شروع پروژه، یک بررسی نهایی روی طرح وبسایت انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که تمام موارد مربوط به سئو در آن لحاظ شده است. برای طراحی یک وبسایت، که هم برای کاربران جذاب باشد و هم برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد، باید پنج گام اصلی را طی کنید.
طراحی سایت شرکتی با شرکت دیجیتال مارکتینگ سایان
1- بررسی وضعیت رتبهبندی فعلی و ترافیک سایت
باید بدانید که ترافیک سایت شما از کجا میآید. برای این کار، کمی وقت بگذارید و در گوگل آنالیتیکس و کنسول جستجوی گوگل، به دنبال این موارد بگردید:
- کلمات کلیدی پرطرفدار
- کلمات کلیدی پربازدید
- محتواهای پربازدید
- صفحات قابل بهبود
- کلمات کلیدی کم رقابت یا کلمات کلیدی با فرصت بالا
باید به طور دقیق مشخص کنید که کدام بخشها از سایت فعلی، بهترین عملکرد را دارند. این بخشها، از جمله محتوای پرطرفدار، باید به عنوان هسته اصلی سایت جدید، در نظر گرفته شوند. هرگونه تغییر در جایگاه یا ساختار این محتوا میتواند، به طور مستقیم بر میزان ترافیک و موفقیت سئو سایت جدید، تأثیر بگذارد. حفظ این بخشها در سایت جدید، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
کنسول جستجوی گوگل
کنسول جستجوی گوگل منبع غنی از اطلاعات سئو است و به شما دید دقیقی از رتبه و ترافیک سایتتان میدهد. با استفاده از این ابزار، میتوانید به اطلاعات ارزشمندی درباره رتبه و میزان بازدید سایتتان، دست پیدا کنید. در این بخش، کلمات کلیدی را پیدا کنید که پتانسیل رشد بالایی دارند و همچنین صفحاتی که دیده میشوند اما، کاربران روی آنها کلیک نمیکنند. برای مشاهده این اطلاعات، به بخش عملکرد در کنسول جستجوی گوگل، مراجعه کنید و سپس روی گزینه نتایج جستجو، کلیک کنید.
مهمترین دادهها را میتوانید در بخشهای مربوط به پرسوجوها و صفحات، پیدا کنید. شما میتوانید این اطلاعات را بر اساس میزان تعامل کاربران (کلیکها) یا تعداد دفعاتی که محتوا نمایش داده شده (نمایشها) دستهبندی کنید و یافتههای خود را در الگوی تعیین شده وارد کنید.
تهیه نسخه پشتیبان
یک نسخه کامل از ساختار و محتوای فعلی سایت خود را با استفاده از ابزار Screaming Frog ایجاد کرده و آن را ذخیره کنید. این کار به شما کمک میکند تا تغییرات آینده را، بهتر مدیریت کنید. با داشتن این نسخه پشتیبان، میتوانید تمام لینکهای داخلی و خارجی سایت خود را، بررسی کرده و در صورت ایجاد هرگونه تغییر در سایت جدید، آنها را مقایسه کنید. این نسخه پشتیبان، به شما کمک میکند تا مشکلات احتمالی در لینکهای سایت را، شناسایی کرده و آنها را با نسخه جدید مقایسه نمایید.
استفاده از ابزارهای سئو
از ابزارهای رسمی گوگل مثل کنسول جستجو و آنالیتیکس استفاده کنید، چون دادههای دقیقتری نسبت به ابزارهای سئوی معمولی، ارائه میدهند. این ابزارهای معمولی اغلب تخمینهای نادرستی میزنند و ممکن است گمراه کننده باشند.
2- تعیین اهداف سئو و وب سایت
داشتن اهداف روشن و مشخص برای هر پروژه ضروری است. این اهداف مانند یک نقشه راه عمل میکنند و به ما کمک میکنند تا مسیر درست را، پیدا کنیم. هدف اصلی ما از ساخت این وبسایت، جذب مشتریان جدید است. برای رسیدن به این هدف، باید کارهای مختلفی انجام دهیم. مثلاً باید وبسایت را طوری طراحی کنیم که در نتایج جستجو، بالاتر بیاید (موفقیت در سئو) و همچنین باید کاری کنیم که افرادی که وارد سایت میشوند، بیشتر به مشتری تبدیل شوند (افزایش نرخ تبدیل).
3- شناسایی مخاطبان هدف
باید مشخص کنید که میخواهید محصولات یا خدمات خود را، به چه کسانی بفروشید. این افراد را مخاطب هدف مینامیم. برای اینکه بتوانید آنها را بهتر بشناسید، باید به ویژگیهایی مانند سن، جنسیت، علایق و مشکلات آنها، توجه کنید. همچنین، باید ببینید که رقبا چه کسانی را، هدف قرار میدهند.
برای این که بفهمیم چه کسانی مشتریهای بالقوه ما هستند باید به سوالات زیر پاسخ دهیم.
- چه کسانی هستند؟
- چه مشکلی دارند؟
- کجا دنبال راه حل میگردند؟
اطلاعاتی که در این مرحله جمعآوری میکنید، به شما کمک میکند تا محتوای سایت خود را به گونهای تنظیم کنید که به طور خاص، نیازهای هر گروه از مخاطبان را، برطرف کند. این کار باعث میشود که مخاطبان احساس کنند شما آنها را به خوبی میشناسید و به نیازهایشان توجه میکنید.
4- ساختار و نقشه سایت
نقشه سایت، یک ابزار ساده و کاربردی است که به ما کمک میکند ساختار جدید سایت را با اهداف فعلی، تطبیق دهیم. به خصوص صفحاتی که بیشترین تاثیر را بر روی عملکرد تجاری دارند، باید در اولویت قرار بگیرند. نقشه سایت به جمعآوری نظرها و ایدههای همه افراد دخیل در پروژه، کمک میکند و به این ترتیب میتوان مشکلات احتمالی را در مراحل اولیه، شناسایی و حل کرد. بهتر است قبل از شروع توسعه، تمام ایدهها را به دقت بررسی کنید تا از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری شود.
تهیه نقشه سایت
ابتدا میخواهید یک نقشه سایت ساده، با موارد زیر ایجاد کنید:
صفحه اصلی
درباره ما
دستهبندی A
دستهبندی فرعی A1
صفحه جزئیات
دستهبندی B
دستهبندی فرعی B1
صفحه جزئیات
منابع
مقاله A
مقاله B
تماس با ما
بهتر است همه این موارد را در یک جدول بنویسیم تا همه چیز مرتب باشد و در نهایت، راحتتر کار کنیم. میتوانید از هر ابزار طراحی دلخواه خود، برای ایجاد نقشه سایت استفاده کنید. Draw.io مجموعه قالبهای مفیدی، از جمله انواع مختلف نقشه، ارائه میدهد که میتوانید برای نگارش نقشه سایت، از آنها استفاده کنید (همه اینها در Google Docs ذخیره میشوند).
یک نقشه سایت تصویری، میتواند به ما کمک کند تا بخشهای اصلی سایت را بهتر ببینیم و نظر بقیه را هم بدانیم. نکته کلیدی این است که ما میخواهیم نقشه سایتی ایجاد کنیم که بر اساس مخاطبان هدف ما، بخشبندی شده باشد و به اهداف کلی بازاریابی کمک کند.
محتوای مهمی که شناسایی کردهایم باید در ساختار بهینه جدیدی که برای رشد، طراحی شده است، بازنویسی شود. ترتیب قرارگیری صفحات به شما کمک میکند تا بفهمید هر صفحه در کجای سایت قرار میگیرد. با این کار میتوانید کلمات کلیدی خود را بهتر انتخاب کنید. ساختار سایت خیلی مهم است، پس خوب روی آن کار کنید.
5- تعیین تعداد صفحات
حالا باید تصمیم بگیریم که در هر صفحه چه چیزی بنویسیم. بسته به اینکه چقدر میخواهید دقیق باشید، میتوانید اطلاعات بیشتری به نقشه سایتی که قبلاً ساختهاید اضافه کنید. به طور کلی، برای هر صفحه باید به این نکات توجه کنیم:
- هدف صفحه چیست؟
- چه امکاناتی و ویژگیهایی دارد؟
- چه نوع محتوایی قرار است داشته باشد (عکس، متن، ویدیو و …)؟
- برای سئو چه کارهایی باید انجام شود؟ (عنوان صفحه، توضیحات متا و …)؟
- نکات دیگر که باید به آنها توجه کنیم.
سئو این صفحه خیلی واضح است و از آنجایی که این صفحه قبلاً خیلی خوب کار کرده است، باید محتوای اصلی را دوباره بسازیم. نیازی نیست که صفحه را عوض کنیم و همه چیز را از اول بسازیم. بهتر است تغییرات کم باشد. باید ببینیم که هدف اصلی این صفحه چیست و آیا عملکرد و محتوای صفحه به این هدف کمک میکند.
اهداف صفحات، شامل جذب بازدیدکننده بیشتر از طریق جستجو در گوگل، جذب مشتریان بالقوه و هدایت کاربران به صفحات فروش محصولات است. برای هر صفحه، هدف مشخصی تعیین کنید و محتوای موردنیاز آن را مشخص کنید. سپس، برنامه کلی وبسایت را بر اساس این اطلاعات، تغییر دهید.
“بهترین قیمت سئو سایت را با سایان تجربه کنید”
6- اهمیت جزئیات تخصصی سئو
برنامهریزی مهم است، اما توجه به جزئیات سئو، به اندازهی برنامهریزی، اهمیت دارد. برای اطمینان از انتقال موفق سئو سایت قدیمی به سایت جدید، باید کارهای زیر را انجام دهیم:
- حفظ سایت قدیمی به عنوان پشتیبان
- ایجاد تغییر مسیر برای صفحات
- انتقال محتوای باکیفیت
- بهروزرسانی بکلینکها و نظارت بر عملکرد سایت جدید
هر یک از این مراحل نقش مهمی در موفقیت در سئو سایت جدید، ایفا میکند.
مشخص کردن نقشه راه وبسایت
در این مرحله، شما باید یک برنامه دقیق داشته باشید که شامل جزئیاتی مانند رتبهبندیهای فعلی، اهداف پروژه، بخشهای مختلف سایت، ساختار سایت و مشخصات فنی سئو باشد. اکثر افراد این کار را نمیکنند. آنها یک برنامه خیلی ساده مینویسند و همه کارها را به برنامهنویسان وب، میسپارند.
اما برنامهنویسان وب کسبوکار شما را نمیشناسند، پس شما باید خودتان کارهایی انجام دهید تا مطمئن شوید سایت جدیدتان سئوی خوبی داشته باشد و به بقیه اهدافتان هم برسد. با اینکه ممکن است این کار کمی اضافی به نظر برسد اما برنامهریزی به شما کمک میکند تا در زمان و هزینه، صرفهجویی کنید و نتیجه بهتری بگیرید. خلاصه اینکه، اگر تحقیق کنید و برنامهریزی کنید، نتیجه بهتری میگیرید.
در نظر داشته باشید که پس از راهاندازی، ممکن است با برخی چالشها روبرو شوید. بنابراین، باید به طور مداوم عملکرد سایت را زیر نظر داشته باشید و با استفاده از شاخصهای کلیدی، مشکلات احتمالی را پیشبینی و برطرف کنید.
جمع بندی
برنامهریزی دقیق، کلید موفقیت یک وبسایت است. با صرف کمی وقت در ابتدای کار، میتوانید از بسیاری از مشکلات جلوگیری کنید و به نتایج بهتری دست پیدا کنید. با داشتن یک برنامه مشخص، شما میتوانید طراحی مجدد سایت انجام دهید که نیازهای کاربران را برآورده کند و به اهداف کسبوکار شما کمک کند.
منبع: https://searchengineland.com
0 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید
0 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید