Send Messages, Chat 9 user profile circle 3 Arrow 23 heart Reply, Share, Circle Arrow 6
یه پروژه بساز
یه پروژه بساز

برای پروژت احتیاج به مشاوره داری؟

امنیت وردپرسی
مهسا مدخوریان 21 فوریه
0

امنیت WordPress: وبسایتی قدرتمند، سپری محکم در برابر تهدیدات

امنیت سایت‌های وردپرسی اهمیت بالایی دارد. وردپرس یک پلتفرم عالی برای ساخت وبسایت است، اما مانند هر نرم افزار دیگری، آسیب‌پذیر است. هکرها دائماً به دنبال راه‌هایی برای نفوذ به وبسایت‌ها هستند و وبسایت‌های وردپرس، به دلیل محبوبیت‌شان، اغلب هدف حملات قرار می‌گیرند.

خبر خوب این است که با رعایت چند نکته‌ی ساده، می‌توانید به طور قابل توجهی امنیت وبسایت وردپرس خود را افزایش دهید. در این مقاله، به چند روش مهم برای ایمن‌سازی وبسایت شما اشاره می‌شود.

هسته، افزونه‌ها و قالب‌های خود را به‌روز نگه دارید

توسعه‌دهندگان نرم‌افزار، برای رفع آسیب‌پذیری‌های شناسایی ‌شده، به‌طور مرتب وصله‌های امنیتی‌ای منتشر می‌کنند. به روز نگه داشتن هسته، افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس، اولین و مهم‌ترین گام برای امن کردن وبسایت شماست.

از یک رمز عبور قوی استفاده کنید

شاید این مورد بدیهی به نظر برسد اما بسیاری از افراد همچنان از رمزهای عبور ضعیف استفاده می‌کنند. مطمئن شوید که از یک رمز عبور قوی و منحصر به فرد برای مدیریت ورود به وردپرس خود استفاده می‌کنید.

احراز هویت دو مرحله‌ای را فعال کنید

احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) یک لایه امنیتی اضافی به فرآیند ورود به سیستم اضافه می‌کند. با فعال کردن 2FA، حتی اگر رمز عبور شما در معرض خطر قرار بگیرد، هکر نمی‌تواند بدون داشتن کد تأیید اضافی وارد وبسایت شما شود.

افزونه‌های امنیتی را با احتیاط نصب کنید

در وردپرس، افزونه‌های امنیتی زیادی وجود دارند اما نصب همه آن‌ها لزوماً به معنای امنیت بیشتر نیست. در انتخاب افزونه‌های امنیتی دقت کنید و فقط از افزونه‌های معتبر و شناخته‌شده استفاده کنید.

مجوزهای کاربر را محدود کنید

از دادن دسترسی‌های غیرضروری به کاربران خودداری کنید و فقط تا حدی دسترسی‌ بدهید که برای انجام وظایف‌‌‌شان نیاز دارند.

به طور منظم از وبسایت خود Back up تهیه کنید

در صورت بروز حمله‌ی هک یا هر مشکل دیگری، داشتن یک پشتیبان به روز از وبسایتتان بسیار ارزشمند است. بنابراین به طور منظم از وبسایت خود پشتیبان تهیه کنید و پشتیبان‌ها را در مکانی امن نگهداری کنید.

یک وبسایت‌ساز امن را انتخاب کنید

اگر به تازگی در فکر راه‌اندازی یک وبسایت وردپرسی هستید، انتخاب یک وبسایت‌ساز امن مانند Bluehost یا SiteGround را در نظر بگیرید. این وبسایت‌سازها ویژگی‌های امنیتی اضافی‌ای ارائه می‌دهند که می‌توانند به تأمین امنیت وبسایت شما کمک کنند.

وبسایت خود را مانیتور کنید

چندین وبسایت‌ساز و افزونه وجود دارند که می‌توانند وبسایت شما را از نظر حملات هکری و سایر تهدیدات امنیتی مانیتور کنند. استفاده از این ابزارها می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات امنیتی را به موقع شناسایی و رفع کنید.

از یک متخصص امنیت وردپرس کمک بگیرید

اگر با امنیت وبسایت‌های وردپرسی آشنا نیستید یا زمان کافی برای مدیریت امنیت وبسایت خود را ندارید؛ می‌توانید از یک متخصص امنیت وردپرس کمک بگیرید. متخصص امنیتی می‌تواند وبسایت شما را ارزیابی و برای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف آن اقدام کند.

با رعایت این نکات، می‌توانید گام‌های مؤثری برای امن نگه داشتن وبسایت وردپرس خود بردارید. به خاطر داشته باشید که امنیت مستمر، نیازمند توجه و به ‌روزرسانی دائمی است.

1 دیدگاه

شما هم توی این بحث شرکت کنید