چطور بهترین شرکت سئو را انتخاب کنیم؟
امروز، در فضای رقابتی فروش اینترنتی، سئو یکی از مهمترین ملزومات کاری هر شرکتی است که خدمات آنلاین ارائه میدهد. سئو دیگر یک پدیده یا هزینه لوکس برای وبسایت نیست بلکه یک ضرورت است. با وجود فراگیری این موضوع، اگر بخواهید به عنوان یک کسب و کار فعال در فضای آنلاین از مشاوره سئو بهره ببرید، به دلیل تنوع و تعداد بالای شرکتهایی که اعلام میکنند این خدمات را ارائه میدهند، پیدا کردن یک شرکت سئو کار مناسب گیجکننده و انرژیبر است. زیرا، برای انتخاب بهترین شرکت سئو باید اقداماتی را انجام داد و مراحلی را به صورت درست طی کرد. در مقاله حاضر به شما خواهیم گفت که انتخاب بهترین شرکت سئو برای سایتتان چه مراحلی دارد.
قدم اول: در یافتن شرکت برتر سئو
هدف خود را از سئو مشخص کنید. آیا ترافیک بیشتری میخواهید؟ آیا به دنبال اطلاعرسانی درباره برند هستید؟ به دنبال افزایش لید هستید یا اینکه میخواهید نرخ تبدیل را زیادتر کنید؟ در مرحله اول باید هدف خود را از سرمایهگذاری روی سئو بدانید. زیرا، با توجه به شرایط، انتظارات و اهداف شما، مراحل و نتایج کار سئو تغییر خواهد کرد.
در این مرحله باید حتماً مخاطب هدف خود را مشخص کنید. با این کار میتوانید رفتارهای جستجوی آنها در اینترنت و گوگل را بیشتر درک کنید. این مسئله به انتخاب مشاور سئوی بهتر به شما کمک خواهد کرد.
حتماً وبسایت خود را قبل از هر کاری در هر وضعیتی که هست مورد بررسی دقیق قرار دهید. از سلامت تکنیکال سایت باید مطمئن باشید. محتوای با کیفیت و سازگاری وب پیج با موبایل از نکاتی هستند که در موفقیت وبسایت شما بسیار اثرگذار هستند. ابزارهایی مثل سرچ کنسول و… میتوانند اطلاعات خوبی به شما در این زمینهها بدهند.
در این مرحله باید حتماً یک بودجه معقول برای پروژه سئو در نظر بگیرید. سئو یک سرمایهگذاری است که تا حدی طولانی مدت است. سرمایهگذاری روی سئو بازگشت آنی و سریع ندارد. سعی کنید مشخص کنید که در هر ماه چه میزانی میتوانید روی سئوی سایت هزینه کنید.
قدم دوم: برای پیدا کردن بهترین شرکت سئو
از امکانات شبکههای مجازی استفاده کنید. شبکهسازی کنید و با افراد حاضر در این صنعت ارتباط برقرار کنید. میتوانید این کار را از طریق همایشها یا فرومهای آنلاین یا کامیونیتیهای مختلف در شبکههای اجتماعی انجام دهید.
بجای اینکه بپرسید “چه شرکتی خوب است” درباره تجربه تیمها و افراد در صنعت مورد نظر، دامنه بودجهها و چالشهای مشخصی که این افراد مطرح میکنند تحقیق کنید.
کار دیگری که میتوانید برای بررسی یک شرکت سئو انجام دهید تماس گرفتن با مشتریان قبلی آن است. با این کار تجربیات دست اولی از افراد دیگر در کار با شرکت مورد نظر به دست میآورید و از نتایج کارهای قبلی آن مطلع میشوید.
قدم سوم: تحقیقات آنلاین انجام دهید
وبسایت شرکت را بررسی دقیق کنید: شرکتهای موفق حوزه فناوری عموماً وبسایتی تمیز، با طراحی کاربرپسند، محتوای ارزشمند و واضح دارند.
آیا شرکتی که به شما معرفی شده به صورت مرتب مطالبی در زمینه سئو و رویکردهای جدید آن منتشر میکند؟ این کار نشاندهنده تخصص شرکت در زمینه سئو است و تعهد آن را نسبت به اشتراکگذاری دانش نشان میدهد.
به رزومه شرکت و سوابق و افتخارات آن دقت کنید: جوایز مختلف و برنده شدن یک شرکت در زمینه سئو نمیتواند موفقیت و خوب بودن شرکت را به صورت صد در صد تضمین کند اما نشاندهنده تعهد و توانایی شرکت در انجام پروژههای عملی است.
رزومه شرکت را با دقت مطالعه کنید و تجربههای مثبت و نتایج خاص و شاخصی که به دست آورده است را بررسی نمایید.
قدم چهارم: هیچ گارانتی قطعیای وجود ندارد
سئو در واقع به صورت یک ماراتن طولانی مدت است و فقط کسانی که تا انتها به آن متعهد میمانند برنده میشوند. سئو مانند دوی صد متر نیست که بخواهید به صورت موقتی روی آن کار کنید. به شرکتهایی که تضمین صد در صد میدهند توجه زیادی نکنید. رتبهبندی در گوکل به فاکتورهای متنوع و مختلفی بستگی دارد و هیچ شرکتی نمیتواند ادعا کند که به صورت صد در صد قادر است شما را به همه نتایج دلخواهتان برساند. پس به دنبال شرکتهایی باشید که به دنبال تنظیم استراتژی بلند مدت و ورودی ارگانیک برای کسب و کار آنلاین شما هستند.
در موارد زیر هشدارها را جدی بگیرید
- گارانتی برای جایگاه اول در رتبهبندی گوگل
- قول و تعهد نتایج کوتاه مدت و خیرهکننده
- و سایر پیشنهاداتی که خوبتر از آنند که صحیح باشند.
نکته دیگری که باید در این زمینه در نظر داشته باشید مشخص کردن نحوه اندازهگیری موفقیت و روشهای گزارشدهی است.
قدم پنجم: در جلسه مشاوره چه چیزهایی مهم هستند؟
سوالات خود را از قبل آماده کنید و در صورتی که در مورد سئو اطلاعاتی ندارید درباره اصطلاحات و مفاهیم آن مطالعه کرده و سوالات مشخصی را در این زمینه برای سایت خود طراحی کنید. میتوانید سوالاتی در مورد تجربه شرکت، رویکرد آن و ساختار قیمتگذاری مطرح کنید.
به رفتار مشاور در وقت مشاوره دقت کنید. آیا مذاکرهکننده به صورت شفاف و واضح مفاهیم را مطرح میکند؟ آیا کار شما برای مشاورین جذاب است و آیا صبر کافی برای فراهم کردن نیازهای شما دارند؟
در مورد تیم شرکت تحقیق کنید و سوالاتی مطرح کنید. چه کسانی بر روی پروژه شما کار خواهند کرد؟ سطح تخصص و تجربه این افراد چقدر است؟
درخواست یک پروپوزال کنید. این کار میتواند استراتژیها، خطوط زمانی و هزینههای این شرکت را برای شما روشنتر کند. پروپوزالهای دریافت شده از شرکتهای مختلف را مقایسه و بررسی کنید.
نکته نهایی
فراتر از تجربه و تخصص شرکت به فرهنگ سازمانی آن دقت کنید. به این سوال پاسخ دهید که آیا برای همکاری با آنها احساس راحتی میکنید؟
برای تصمیمگیری اصلاً عجله نکنید. سعی کنید زمان کافی بگذارید و تمام گزینهها را بررسی و مقایسه کنید. سعی کنید تمام اطلاعاتی را که برای این تصمیمگیری نیاز دارید جمعآوری کنید.
به یاد داشته باشید پیدا کردن بهترین مشاور سئو یک سرمایهگذاری برای آینده وبسایت شماست. با پیروی از قدمها و نکات گفته شده در این مقاله و انجام تحقیقات لازم به تیمی دست خواهید یافت که با همکاری با آن میتوانید به اهداف دیجیتال خود برسید.
1 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید
1 دیدگاه
شما هم توی این بحث شرکت کنید5 ماه پیش