Send Messages, Chat 9 user profile circle 3 Arrow 23 heart Reply, Share, Circle Arrow 6
یه پروژه بساز
یه پروژه بساز

برای پروژت احتیاج به مشاوره داری؟

سئو کی نتیجه میده
amirtanazzoh 21 فوریه
0

چه زمانی پروژه سئو به نتیجه می‌رسد؟

از زمان ظهور و پذیرش سئو به عنوان یک بخش ضروری از هر کسب و کار آنلاین، بین کارفرما و مشاور کسب و کار این مسئله وجود داشته استکهاست که “سئو ما چه زمانی به نتیجه می‌رسد؟”. در واقع قدمت این چالش به اندازه خود سئو است و پاسخ این سوال به فاکتورهای متعددی وابسته است. باید توجه داشت که سئو زمانی معنی‌دار است که در قالب یک استراتژی طولانی مدت و تدریجی شکل بگیرد. سئو یک اتفاق برق‌آسا و سریع‌الوقوع نیست که نتایج آن در کوتاه مدت به وضوح قابل مشاهده باشد. هیچ‌گاه آینده به وضوح قابل پیش‌بینی نیست اما می‌توان با یک بررسی جامع و استنتاج یک برآورد مؤثر از مسیر زمانی پروژه، سفر سئویی را با هیجان و اطمینان خاطر بیشتری دنبال کرد.

در حقیقت نمی‌توان یک الگو و چارچوب مشخص را برای پروژه‌های مختلف و متفاوت سئو به کار برد. در واقع هر پروژه سئو یکتا است و این مهم به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد آن است. اساساً پروژه‌های سئو بر مبنای فاکتورهایی که در ادامه ذکر شده است با یکدیگر متفاوتند.

فاکتور های تأثیرگذار در طول پروژه سئو

۱. عمر وب سایت و اعتبار دامنه: هر چه عمر یک وبسایت بیشتر باشد رتبه‌گیری دامنه آن راحت‌تر است.

۲. رقابت: دست‌یابی به رتبه‌های برتر در موتورهای جستجو در بخش‌هایی از بازار آنلاین که رقابت کمتری وجود دارد راحت‌تر است. در عوض در بخش‌هایی که رقابت بالاست گرفتن رتبه‌های خوب به هیچ وجه کار آسانی نیست.

۳. اهداف پروژه: هدف‌گذاری روی کلمات کلیدی و فرمت آن‌ها اثر بسزایی بر زمان رسیدن به نتیجه مطلوب دارد؛ عموماً گرفتن رتبه در عبارات کوتاه که با حجم بالایی استفاده می‌شوند کار سختی است. از سوی دیگر کار بر روی کلمات کلیدی بلند‌تر آسان‌تر است و در این موارد راحت‌تر می‌توان به رتبه‌های خوب گوگل دست یافت.

۴. وضعیت سئوی فنی سایت: اگر قصد دارید یک وب سایت را برای گرفتن رتبه آماده کنید قبل از هرکاری باید مشکلات فی سایت را برطرف کنید.

۵. تداوم انتشار محتوای با کیفیت: انتشار مرتب محتوای روزآمد و با ارزش برای اهداف سئوی سایت موقعیت خوبی فراهم می‌کند.

۶. بک لینک‌: بدست آوردن بک لینک‌های معتبر برای ایجاد اعتبار و جلب اعتماد موتور‌های جستجو ضرورت بالایی دارد.

با در نظر گرفتن فاکتورهای فوق و استفاده از نقشه راه زیر می‌توانید مسیر زمانی رسیدن پروژه به نتایج اصلی را برآورد کنید.

ماه های اول تا سوم پروژه سئو

۱. ایجاد زیربناها: این بخش شامل بازرسی‌های سئوی فنی سایت، ریسرچ کلمات کلیدی، توسعه استراتژی محتوا و تحلیل رقبا می‌شود. در این مرحله سلامت فنی سایت بهبود یافته و دسترسی ربات‌های جستجوگر به صفحات سایت تسهیل می‌شود.

۲. خلق محتوا: لحظه جادویی کار که طی آن می‌توانید پیشرفت خیره‌کننده‌ای را در بهبود اوضاع سایت مشاهده کنید خلق محتواست. محتوای باکیفیت و بهینه خلق و منتشر کنید. این محتوا بایست با تمایلات مخاطبی که در در مراحل قبلی مشخص شده همخوان و همسو باشد. نمی‌توان توقع داشت که رتبه سایت در این زمان به صورت خارق‌العاده‌ای بهبود یابد، بلکه باید به این فکر کنید که چطور پایه‌های محتوایی سایت را استوار بسازید.

ماه های چهارم تا ششم پروژه سئو

۱. نوسان در رتبه سایت: در این هنگام ممکن است بهبود‌های جزئی در رتبه‌بندی سایت خصوصاً در آن دسته از کلمات کلیدی که رقابت کمتری بر سر آن‌ها است دیده شود. تلاش‌ برای ایجاد بک لینک‌های معتبر باید در این دوره به بسامد و شدت بالایی به خود بگیرد. این کار به تدریج اعتبار دامنه شما را افزایش می‌دهد.

۲. بررسی تحلیلی: باید به دقت میزان ترافیک وارد شده به سایت، رتبه سایت در کلمات کلیدی مختلف و تعامل کاربران با سایت را رصد کنید. این داده‌ها را برای تشخیص بخش‌هایی از سایت که جای بهبود دارند به کار ببرید؛ با این کار می‌توانید استراتژی خود را تقویت کنید.

ماه های هفتم تا دوازدهم پروژه سئو

۱. فرآیند طولانی مدت: صبر کلید پیروزی است. در این هنگام باید پیشرفتی مداوم در رتبه گیری سایت در کلمات کلیدی مورد نظر مشاهده شود. به طبع ترافیک ورودی ارگانیک سایت افزایش پیدا می‌کند. این امر منجر به افزایش تعداد لید و از سوی دیگر افزایش نرخ تبدیل سایت می‌شود.

۲. بازبینی و تطبیق: سئوی سایت فرآیندی است که به صورت دائم و همیشگی در حال بهبود است. سعی کنید به روز رسانی‌های جدید موتورهای جستجو را کاملاً تحت نظر داشته باشید. حتماً به تغییرات در جغرافیای رقبا و به نحوی دیگر در صنعت کسب و کار توجه کافی داشته باشید. محتوا را به صورت همیشگی و دائمی بهبود دهید، بک لینک ایجاد کنید و در نهایت استراتژی سئو را در جهت موفقیت بلند مدت بازبینی کنید.

توجه داشته باشید که سئو بیشتر شبیه یک مسابقه دو ماراتن است تا یک مسابقه دوی صد متر. در حالی که نشانه‌های اولیه پیشرفت در همین مرحله قابل ملاحظه است با این حال نتایج مهم عموماً بین ماه‌های ششم تا دوازدهم یا حتی دیرتر دیده می‌شود. سعی کنید انتظارات منطقی از کار داشته باشید و موفقیت‌های کوچک را ارج نهید و بر روی ایجاد ارزش طولانی مدت با استفاده از محتوای با کیفیت و بهینه سازی‌های استراتژیک تمرکز کنید.

نکات تکمیلی

ارتباطات را تقویت کنید. سعی کنید ذینفعان را از فرآیند سئو آگاه سازید و برنامه‌های زمانی را برایشان توضیح دهید؛ این کار به نحو عمده‌ای در مدیریت انتظارات صاحبان کسب و کار اثرگذار است. شفافیت اعتماد را افزایش داده و باعث می‌شود تا افراد موضع‌گیری‌های درستی نسبت به پروژه داشته باشند.

با دانستن فاکتور‌های تأثیرگذار و در نظر داشتن رویکرد طولانی مدت می‌توانید سفر سئوی سایت خود را با اطمینان خاطر به سرانجام برسانید. بنابراین روی بهینه‌سازی‌های استراتژیک تمرکز کنید تا در نهایت شاهد شکوفایی داستان کسب و کارتان باشید.

 

1 دیدگاه

شما هم توی این بحث شرکت کنید